Πρωταθλητές στην παχυσαρκία είναι τα περισσότερα ελληνόπουλα. Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και τον γευμάτων που ετοιμάζουν καθημερινά οι γονείς για τους μικρούς μαθητές στην ΕΡ...
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Το γράφημα αποτυπώνει στοιχεία του Οργανισμού Τροφίμων και Υγείας του ΟΗΕ για τη σημασία των οσπρίων στη διατροφή. Δημοσιογραφική Επιμέλεια Βασ. Κοριμέντζας Πηγή: ΑΠΕ - Μ...
Οι άνθρωποι που καταναλώνουν τρόφιμα ή ροφήματα πλούσια στις αντιοξειδωτικές ουσίες φλαβονόλες, οι οποίες υπάρχουν ιδίως στο τσάι, καθώς επίσης σε πολλά φρούτα και λαχανικά, κινδ...
Η συχνή κατανάλωση των καυτερών πιπεριών τσίλι συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο για πρόωρο θάνατο από καρδιά ή εγκεφαλικό, σύμφωνα με μια νέα ιταλική επιστημονική έρευνα. Η εν λόγω πι...